23 November 2023

Black Friday: Boycot genocide-enablers

HP, PUMA en Marvel ondersteunen of bieden dekking voor het Israëlische regime van militaire bezetting en apartheid. Zij maken de genocidale oorlog van Israël tegen de Palestijnen in Gaza mogelijk. Onderneem actie voor Black Friday en Cyber ​​Monday en vertel hen dat je niet ingaat op genocide.

HP. PUMA. Marvel.

Deze bedrijven ondersteunen of bieden al dekking voor het Israëlische regime van militaire bezetting en apartheid, waardoor ze medeplichtig zijn aan zijn oorlogsmisdaden.

Nu maken ze de genocideoorlog van Israël mogelijk, die minstens 13.000 Palestijnen in Gaza heeft gedood, waaronder 5.500 kinderen , en de voortdurende aanvallen van militairen en kolonisten in heel historisch Palestina.

Israël kan nu zijn bombardementen onderbreken , maar heeft beloofd deze te hervatten.

Deze bedrijven bieden steun aan het Israëlische leger en zijn illegale nederzettingen op gestolen Palestijns land, of verheerlijken kolonisten-koloniaal geweld tegen inheemse Palestijnen.

We hebben dringend jouw hulp nodig om deze bedrijven onder druk te zetten om een ​​einde te maken aan hun medeplichtigheid aan Israëls genocide en etnische zuivering van de Palestijnen. Het is letterlijk een kwestie van leven en dood.

Kom nu in actie voor Black Friday en Cyber ​Monday. Geloof niet in genocide.

Boycot HP

HP Inc bedient de kantoren van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu en minister Bezalel Smotrich en leidt de genocide in Gaza. HP Enterprise bedient de Israëlische politie, die oorlogsmisdaden pleegt en Palestijnen onderdrukt, maar ook gevangenissen waar Palestijnse politieke gevangenen en minderjarige gevangenen vaak worden gemarteld en onder onmenselijke omstandigheden worden vastgehouden. Het biedt ook speciale servers voor Israëls raciaal gescheiden ID-systeem, de ruggengraat van zijn apartheid.

#BoycottHP to end tech complicity with Israel’s genocide and apartheid
  

Boycot PUMA

PPUMA is diep medeplichtig aan de militaire bezetting van Israël. Terwijl Israël doorgaat met het onophoudelijk bombarderen van Palestijnen in Gaza, vallen Israëlische soldaten en gewapende kolonisten Palestijnen aan en vermoorden ze, en worden Palestijnse gemeenschappen op de bezette Westelijke Jordaanoever etnisch gezuiverd. PUMA sponsort de Israëlische voetbalbond, die regeert en pleit voor het behoud van teams in illegale Israëlische nederzettingen.

Let PUMA know you won’t buy into genocide
  

Boycot Marvel

Marvel’s volgende Captain America-film bevat Sabra/Ruth Bat-Seraph, een ‘superheld’ die de apartheid Israël verpersoonlijkt. Het achtergrondverhaal van het personage omvat onder meer het werken voor de genocidale Israëlische regering en haar bezettingsmacht. Door dit racistische karakter in welke vorm dan ook nieuw leven in te blazen, bevordert Marvel de Israëlische onderdrukking van de Palestijnen. Het is medeplichtig aan anti-Palestijns racisme, Israëlische propaganda en het verheerlijken van kolonisten-koloniaal geweld.

Tell Marvel you won’t buy its toys, clothes or accessories
  

Genocide is de ernstigste misdaad onder het internationaal recht. Bedrijven die dit mogelijk maken, moeten een prijs betalen totdat ze een einde maken aan de medeplichtigheid aan de misdaden van Israël tegen de Palestijnen. Onderneem nu actie tegen deze bedrijven en anderen die profiteren van genocide .

BDS Nederland op Twitter