30 March 2014

Actie-oproep: RUN4PALESTINE op 4 april in Haarlem

Dit jaar organiseert Bevrijdingspop Haarlem voor de eerste keer de Run4Freedom
onder het motto: ‘Vrijheid verbindt ons’.

Het Breed Platform Palestina vindt dit een mooie gelegenheid om op te komen voor de mensen die niet vrij zijn, maar al sinds 1948 te maken hebben met onderdrukking en etnische zuivering: de Palestijnen. Onder het motto RUN4PALESTINE gaan we meedoen aan deze loop.

Wij doen hiermee een oproep om mee te komen doen aan het loopje, of, als je dat niet kan of wil, in ieder geval aanwezig te zijn bij de start en finish. We verzamelen om 20.05 uur in de Hout bij het koepeltje en nemen aktiemateriaal mee, zodat we als groep renners duidelijk herkenbaar zijn.

Hieronder vind je meer informatie voor degenen die mee willen lopen. Vergeet niet je in te schrijven en stuur een mailtje naar [email protected] om te laten weten of je meerent.

Er wordt gelopen langs vier vrijheidslocaties in Haarlem begeleid door muziek van dj’s. Iedereen die vrijheid een warm hart toedraagt, jong en oud, kan meedoen aan de run van 5 kilometer.

Inschrijven kan tot 2 april voor € 5,- via het online inschrijfformulier: !http://bevrijdingspop.nl/inschrijven-voor-run4freedom/

BDS Nederland op Twitter