21 September 2014

Sabra weken bij Albert Heijn: 50 procent korting op apartheid

Terwijl van 16 tot en met 18 september het bloedbad van Sabra en Shatila, twee Palestijnse vluchtelingenkampen wordt herdacht, stunt AH met haar Sabra houmous.

Sabra en Shatila, de twee Palestijnse vluchtelingenkampen in Libanon werden in 1982, na omsingeling door het Israëlische leger onder leiding van Ariël Sharon, binnengevallen door ongeveer 150 Falangisten die gedurende 2 dagen een ware slachting onder de bevolking aanrichtten. Het Israëlische leger hield alle vluchtwegen onder controle, ontsnappen was onmogelijk. Naar schatting 700 tot 3.000 mensen vonden op gruwelijke wijze de dood.

En juist in deze week komt AH dus met haar Sabra-actie. Want wie in de periode van 15 september tot 12 oktober de speciale kortingscoupon uit Allerhande, het gratis “Lekker van Albert Heijn” magazine, bij de kassa inlevert, krijgt op een bakje Sabra Houmous Classic, een korting van maar liefst 50%. Smakeloos van AH om uitgerekend nu deze actie te lanceren. one shot two kills

Strauss Company, het bedrijf achter de Sabra producten, is hofleverancier van het Israelische bezettingsleger. Zo steunt het bedrijf de Golani en Givati Brigades onder het motto “ Adopteer een krijger”. Deze brigades waren actief in de aanvallen op Gaza. Denk aan het T-shirt met het beeld van een zwangere Palestijnse vrouw erop, en eronder de tekst “ One Shot Two Kills” . Die brigades dus. Reden genoeg om je smaakpapillen in bescherming te nemen.

Kom in actie en neem vandaag nog zo’n gratis Allerhande van AH mee, haal de speciale kortingscoupon er uit en stuur deze, liefst met een korte reactie op naar het Albert Heijn Hoofdkantoor, Provincialeweg 11, 1506 MA Zaandam. Laat Albert Heijn weten dat je geen prijs stelt op Sabra houmous. Voor geen enkele prijs!

50% korting? Ik wil dit product nog niet GRATIS!

BDS Nederland op Twitter